Nieuws

Uitslaande brand in paardenschuur Paradijsvogelweg

Vrijdagavond is aan de Paradijsvogelweg een paardenschuur in vlammen opgegaan. Een passerende politieagent buiten diensttijd ontdekte de brand en alarmeerde direct de brandweer. Op het moment van de brand was de schuur leeg. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het dak. Vanwege de geringe beschikbaarheid van water werd ook een dompelpompunit opgeroepen. De bewoners van de naastgelegen woning konden op tijd hun verlaten en hebben daarnaast ook hun paarden in veiligheid gesteld. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het nablussen van de schuur. De schuur kan als verloren worden beschouwd. Wat de oorzaak is van de brand is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *