Persberichten

Autovernieler aangehouden

Een 25-jarige Almeerder is in de nacht van zondag op maandag rond 02.30 uur aangehouden voor vernieling van een auto. Een bewoner op de Bankierbaan werd wakker van glasgerinkel en harde klappen. Toen hij naar buiten keek en een man weg zag rennen belde hij meteen 112. Bikers, die van de getuige een goed signalement hadden doorgekregen, zochten in de omgeving naar de verdachte. Op de Hospitaaldreef zagen ze hem lopen, waarna hij werd aangehouden. Recherche Almere Stad Oost heeft de zaak in onderzoek.

 

De getuige verklaarde dat het leek alsof er iemand heel hard tegen een auto aan het trappen was. Toen hij naar buiten keek zag hij een man vlakbij een geparkeerde auto staan. Even later zag hij de man hard wegrennen in de richting van het centrum. Agenten constateerden na de aanhouding, dat de auto waar de verdachte op de Bankierbaan bij had gestaan aan de zijkant beschadigd was. In het politiebureau bleek de man geen onbekende te zijn. De 25-jarige Almeerder was die nacht namelijk al eerder aangehouden toen hij zich niet kon legitimeren. Ook bij zijn tweede aanhouding had hij geen legitimatiebewijs bij zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *