Persberichten

Drugsactie Almere

Vrijdagavond 23 september heeft de politie bij een zoekactie in een woning aan de W. Dreesweg verdovende middelen aangetroffen en vijf verdachten aangehouden.

Naar aanleiding van informatie dat er gedeald zou worden vanuit de woning, is de politie een onderzoek gestart dat uiteindelijk resulteerde in een drugsvangst en vijf arrestaties. Bij de doorzoeking zijn verschillende hoeveelheden drugs aangetroffen waaronder vijf xtc-pillen en zestig zakjes hennep. Een 42-jarige vrouw uit Almere is aangehouden, zij is de hoofdbewoonster van de woning. Deze verdachte droeg zevenentwintig wikkels cocaïne en elf zakjes hennep bij zich op het moment van haar arrestatie. Daarnaast is in de woning een in aanbouw zijnde hennepplantage ontdekt.

De 42-jarige vrouw is in verzekering gesteld. De overige verdachten zijn heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *