Nieuws

Woningoverval in de Geleenstraat [update]

Woensdagochtend tussen 08.00 en 08.30 uur is een woning aan de Geleenstraat in Almere overvallen. Twee nog onbekende mannen verschaften zich toegang tot de woning. Op dat moment verbleven drie personen in het pand. (leeftijden: 22, 19 en 13 jaar )

De twee mannen bedreigden de aanwezigen met een steekwapen en dwongen hen spullen af te geven. De overvallers hebben verschillende waardevolle goederen meegenomen waaronder sierraden en laptops. Na de overval zijn de overvallers vertrokken in onbekende richting vertrokken.De districtsrecherche Zuid onderzoekt deze woningoverval.

 

Uw tip!

De politie roept het publiek op om informatie door te geven over de woningoverval van woensdagochtend. Het signalement van de daders luidt als volgt:

De verdachten zijn circa twintig jaar oud, getint uiterlijk, mogelijk van Surinaamse afkomst, gekleed in spijkerbroek, donkere kleding en bivakmutsen.

Informatie is welkom via 0900-8844, desnoods via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *