Nieuws

Gewonde bij aanrijding op Havendreef

Bij een aanrijding op de Havendreef is donderdag een man gewond geraakt. Ter hoogte van de Breskensweg kwam de bestuurder in botsing met een ander voertuig. De brandweer moest er aan te pas komen om de man uit zijn voertuig te bevrijden. Door het dak eraf te knippen kon de man op een wervelplank uit zijn voertuig worden gehaald. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de botsing. Op dit moment gaat de politie er van uit dat een van de bestuurders vermoedelijk door rood heeft gereden. Een berger heeft de beide auto’s meegenomen.

Foto’s : Remi van der Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *