Nieuws

Agent schiet bij aanhouding straatrover [video]

Dinsdagavond rond middennacht heeft de politie twee maal geschoten bij een poging om een straatrover aan te houden.
Dit gebeurde in de J.G. Suurhoffstraat en Willem Dreesweg in de Staatsliedenwijk. De verdachte had kort daarvoor een 20-jarige vrouw beroofd van haar mobiele telefoon.”Agenten troffen een man aan die aan het signalement voldeed en hielden hem staande. Op enig moment ontstond er echter een worsteling en ging de verdachte er vandoor. De agenten zijn achter hem aangegaan”,meldt politiewoordvoerder Sven van de Burg. Ondanks de schoten wist de dader van de straatroof te ontkomen. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dadar, maar dat leverde niks op. De technische recherche van de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op het plaats delict. Er is gezocht naar de kogelhulzen en de inslagen van de kogels zijn vastgelegd.

De politie is zoek naar de verdachte die voldoet aan het volgende signalement:
Een man, circa 17 tot 20 jaar oud, negroïde huiskleur tussen de 1.70 en 1.75 cm. lang,
Zwart, kort haar. Hij droeg ten tijde van de straatroof een groene jas met horizontale strepen en een blauwe spijkerbroek.
Heeft u informatie over de verdachte? Belt u dan met 0900-8844, desnoods anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

Foto’s : Arjen Peters
Video : Sander Teussink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *