Nieuws

Korte brand in Grieks restaurant

Zaterdagnacht heeft een brand gewoed in een Grieks restaurant aan de Rembrandtweg in Almere. De brand is ontstaan in de keuken van het restaurant. Buurtbewoners werden wakker door een brandlucht en ontdekten even later de brand waarna zij de brandweer hebben gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse waardoor werd voorkomen dat het vuur zich verder uitbreidde. Vanwege de rookontwikkeling moesten bewoners van de bovenliggende woningen hun huis tijdelijk verlaten. Ze zijn elders opgevangen. De brandweer heeft het pand geventileerd. Wat de oorzaak is van de brand , is nog niet bekend. De eigenaar van het pand is in kennis gesteld en zelf direct naar het restaurant gekomen om de schade te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *