Nieuws

Geslaagde reanimatie tijdens Almere City Run

Zondagmiddag is tijdens de Almere City Run een oudere man ten val gekomen na een hartaanval. De man liep op het Sturmeypad richting Almere-Haven toen hij ineens voorover viel. Al snel bleek dat de man een hartstilstand had gehad. EHBO personeel van het Rode Kruis was als eerste ter plaatse en is direct begonnen met reanimeren. Het toegesnelde ambulance personeel heeft de reanimatie later overgenomen. Na verschillende schokken van een AED kwam het hart van de man weer op gang en werd al snel weer een goede ademhaling vastgesteld. Het slachtoffer is onder politie begeleiding met spoed overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Een gedachte over “Geslaagde reanimatie tijdens Almere City Run

  • Gelukkig om dit te lezen! Ik vond het maar niks om er langs te lopen en deze meneer te zien liggen met mensen om zich heen om hem terug te halen. Een felicitatie waard aan allen die er bij betrokken waren! HAN

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *