Nieuws

EOD ingezet bij incident op bedrijventerrein De Vaart

In de nacht van dinsdag op woensdag is de EOD ingezet na een incident op bedrijventerrein De Vaart. Een gebied rondom de Hefbrugweg was langere tijd afgesloten.

De hulpdiensten zijn dinsdagavond vlak voor middernacht uitgerukt naar de Hefbrugweg voor een melding van een autobrand. Volgens een getuige was er sprake van een kleine brand in de auto. Al snel na aankomst van de brandweer werd de omgeving afgezet. Een explosievenverkenner van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen in en rondom de auto. Vermoedelijk werd dit gedaan vanwege mogelijk explosief materiaal dat nog bij de auto aanwezig was.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam rond 02:00 uur ter plaatse. Zij hebben samen met een agent van de forensische opsporing uitvoerig onderzoek gedaan rondom een auto. Uit voorzorg stonden de brandweer en ambulance stand-by. Het gebied werd rond 04:30 uur weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *