Nieuws

Aanhoudingen na steekincident Literatuurwijk

In de Literatuurwijk heeft zaterdagavond een steekincident plaatsgevonden. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie melding van een steekincident op de A. Roland Holstraat. Ter plaatse troffen agenten een 18-jarige man uit Almere aan. Hij had een steekwond in zijn arm. Het slachtoffer werd naar ziekenhuis vervoerd. In de directe nabijheid werd een 16-jarige jongen uit Lochem aangetroffen. Hij werd aangehouden. Ook het 18-jarige slachtoffer werd in het ziekenhuis aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van beide mannen. In de directe nabijheid van het incident werd een mes aangetroffen en in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *