Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van straatroof Staatsliedenwijk

In de Staatsliedenwijk heeft 15 maart een straatroof plaatsgevonden. De politie zoekt naar getuigen.

De straatroof werd gepleegd op vrijdag 15 maart tussen 02:20 uur en 02:35 uur in de omgeving van de Titostraat in Almere. Bij de straatroof heeft een bezorger van een restaurant letsel opgelopen. Het onderzoeksteam heeft meerdere verdachten in beeld. Twee personen droegen donkere kleding en één persoon droeg donkergekleurde bovenkleding, een lichtgekleurde broek en mogelijk een donkergekleurde rugtas.

De politie vraagt mensen die verdachte personen of voertuigen hebben gezien of wellicht camerabeelden hebben zich te melden. Reageren kan via deze link. Liever anoniem een tip doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *