Kort nieuws

Inbraak bij juwelierszaak Stadhuisplein, kraaienpoten neergelegd

Bij een juwelier aan het Stadhuisplein in het centrum van Almere werd afgelopen nacht ingebroken door drie mannen. In de omliggende straten waren kraaienpootjes neergelegd.

Rond 04:00 uur kreeg de politie een melding van de inbraak. Hierbij zouden drie mannen op een scooter betrokken zijn. Voor de inbraak hebben ze vermoedelijk de omliggende straten afgezet met kraaienpoten (constructie met stekels om banden leeg te laten lopen). Vervolgens hebben ze met een breekijzer en een hamer de deur van de juwelierszaak opengebroken en zijn ze binnengekomen.

De drie verdachten gingen er vandoor op een zwarte scooter in de richting van de Grote Markt/Stedenwijk. Het is nog niet duidelijk of er buit is gemaakt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Iets gezien?
De politie is nog op zoek naar de drie verdachten. Heb jij iets gezien in de omgeving van het Stadhuisplein? Of heb je meer informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *