Nieuws

Gewapende straatroof in Almere Haven, politie zoekt getuigen

In de vroege ochtend van zondag 10 maart werd gepoogd om vier personen onder dreiging van een wapen op de Middenhof in Almere te beroven van hun spullen. De politie zoekt naar getuigen.

Rond 05.15 uur zijn twee mannen en twee vrouwen onderweg naar een woning aan de Middenhof. Wanneer ze daar aankomen met de auto zien ze iemand buiten op de trap zitten. En direct daarna komen er nog twee mannen aanlopen. De drie mannen bedreigen vervolgens de twee mannen en twee vrouwen. Ze eisen geld, maar dit krijgen ze niet. Hierna gaan ze er rennend vandoor. Na de poging beroving wordt meteen de politie gebeld. Er is nog gezocht in de omgeving naar de daders, maar ze weten helaas te ontkomen. Er is een buurtonderzoek ingesteld en zijn camera-beelden veiliggesteld.

Deze beroving heeft veel impact op de slachtoffers. Ze hebben angstige momenten doorstaan. Eén van de vrouwelijke slachtoffer was zo geschrokken, dat ze flauw viel. Gelukkig is er verder niemand gewond geraakt.

Politie zoekt getuigen
De recherche is een onderzoek gestart naar deze straatroof en kan uw hulp hierbij goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord wat met de poging beroving te maken kan hebben? Heeft u misschien beelden waar de drie daders op de zien zijn, en heeft u deze nog niet gedeeld met de politie? Doe dit dan alsnog via 0900-8844 of politie.nl.

Een gedachte over “Gewapende straatroof in Almere Haven, politie zoekt getuigen

  • Malle pietje

    Agentjes in opleiding is geleerd hoe ze de burgers van hun geld moeten ontdoen, maar tijd voor de burger in de woonwijken is r niet bij de politie.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *