Nieuws

Dodelijk ongeval op A27

Vrijdagavond heeft er even voor half tien een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de A27 tussen knooppunt Almere en Almere Hout.

Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens en drie personenauto’s betrokken. Volgens de politie ontstond er eerst een ongeval tussen een vrachtwagen en een auto. Hierna is een automobilist uitgestapt en vervolgens door een andere vrachtwagen aangereden. De persoon heeft dit helaas niet overleefd. Een groot aantal hulpdiensten werd opgeroepen waaronder een traumahelikopter die uiteindelijk op de snelweg is geland. Duikers van de brandweer hebben voor de zekerheid een naastgelegen sloot afgezocht naar mogelijk meer slachtoffers. Het is niet bekend of er meer personen gewond zijn geraakt.

De A27 was enkele uren afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *