Nieuws

Achtervolging na auto-inbraak eindigt in Muziekwijk

De politie heeft donderdagochtend in Muziekwijk twee Almeerders aangehouden na een achtervolging vanuit Hilversum. Tijdens de achtervolging werd met hoge snelheden gereden. De achtervolging eindigde uiteindelijk bij het Muzenpark.

De politie kreeg rond 04:00 uur een melding dat er personen probeerden in te breken bij een auto op de Merelstraat in Hilversum. Agenten kwamen snel ter plaatse en zagen toen een aantal verdachten wegrijden in een auto. Hierop werd de achtervolging ingezet. Daarbij werd met hoge snelheden tot 240 km/u gereden. De achtervolging leidde uiteindelijk naar Almere waar deze eindigde bij het Muzenpark. Een politiehelikopter heeft tijdens de achtervolging ondersteuning gegeven aan de eenheden op de grond.

De politie heeft twee personen kunnen aanhouden. Het betreft een persoon van 17 en een van 27, beide afkomstig uit Almere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *