Nieuws

Verkeersinfarct na vondst chemicaliën in vrachtwagen, twee personen aangehouden

Woensdag aan het eind van de middag is een vrachtwagen staande gehouden op de afrit van de A6. In het voertuig zaten chemicaliën. Vanwege het incident waren de Buitenring en de toe- en afritten van de A6 bij Oostvaarders afgesloten.

Automobilisten stonden woensdagmiddag in een file van circa tien kilometer tussen Lelystad en Almere. De politie had afrit Oostvaarders afgesloten. Ook was de Buitenring deels dicht. Op de Trekweg liep het vol met sluipverkeer.

Drugslab Groningen
De politie heeft op woensdag rond 15:30 uur mogelijk een drugslab aangetroffen in een bedrijfspand in Groningen. Na het aantreffen van het drugslab hielden agenten rond 17:00 uur een vrachtwagen staande. In de vrachtwagen zijn volgens de politie chemicaliën aangetroffen. Er zijn twee personen aangehouden. Onderzocht wordt of deze chemicaliën gevaarlijk zijn of verband houden met het vermoedelijke drugslab in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *