Nieuws

Verdacht pakketje in opslagbox blijkt zelfgeknutseld vuurwerk

Bij een controle in een bedrijf met opslagboxen op industrieterrein de Vaart is donderdagochtend zelfgemaakt vuurwerk aangetroffen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft het vuurwerk meegenomen en laten ontploffen.

Donderdagochtend vond er een integrale controle plaats van de gemeente Almere bij een bedrijf met opslagboxen aan de Draaibrugweg. Rond 11:00 uur is in een van de opslagboxen een verdacht pakketje aangetroffen. De EOD heeft onderzoek gedaan en vastgesteld dat het pakketje geknutseld vuurwerk bevatte. Het vuurwerk is achter de oude gevangenis, op de Hameiweg, tot ontploffing gebracht.

De omgeving van de opslagbox was enige tijd afgezet vanwege het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *