Kort nieuws

Politie zoekt naar drie mannen na geweld in woning

Woensdag heeft de politie een vrouw aangehouden wegens geweld in een woning in Stedenwijk. De politie zocht daarnaast naar drie verdachte mannen.

Rond 11.45 uur komt het slachtoffer, een 54-jarige man uit Rotterdam aan bij de woning. Daar werd hij volgens de politie door vermoedelijk zes mannen binnengehouden en bedreigd. Ook raakt het slachtoffer licht gewond. Na een tijdje weet de man te ontsnappen en vlucht de woning uit. De politie doet onderzoek wat er precies gebeurd is en wie de mannen zijn die volledig in het zwart gekleed waren. Eén persoon, een 57-jarige vrouw uit Almere is direct in de woning aangehouden.

Politie zoekt getuigen
De verdachten waren vermoedelijk volledig gekleed in het zwart en hebben een lichte- tot donkergetinte huidskleur. Misschien heb jij rond 11.00 uur in de ochtend een aantal van hen zien lopen in de straat. Of misschien heb jij een aantal van de mannen zien lopen rond 14.00 uur. Rond 15.30 uur zijn vermoedelijk de laatste mannen weggerend toen het slachtoffer wist te ontkomen. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *