Nieuws

Opnieuw brand in leegstaand bedrijfspand Randstad

In een leegstaand bedrijfspand op het bedrijventerrein Randstad in Almere Stad is maandagavond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

De brand brak rond 18:50 uur uit in een leegstaand bedrijfspand aan de Randstad 20. De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer uit de ramen van de bovenste verdieping van het pand. Kort na de eerste melding schaalde de brandweer op naar middelbrand. Drie blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Rond 19:30 uur was de brand onder controle. De brandweer heeft het pand geventileerd. Vanwege de brand is de Drossaardlaan in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest. Bij de brand raakte niemand gewond.

In de zomer van 2023 brak er ook al brand uit in het betreffende pand. Wat de oorzaak is geweest van de brand is niet bekend.

3 gedachten over “Opnieuw brand in leegstaand bedrijfspand Randstad

  • Waar us de drossaardlaan in almere? Niet in de buurt can dd randstad .

    Beantwoorden
    • Het stuk dreef dat tussen Randstad 20 en Randstad 21 door loopt, is al een tijdje geleden hernoemd van Landdrostdreef naar Drossaardlaan (het gedeelte tussen de brug over de Stadswetering en de rotonde; het deel ten westen van de Stadswetering heet nog steeds Landdrostdreef). Overigens heeft Google Maps de naam incorrect weergegeven, daar ontbreekt een ‘r’ en een ‘a’.

  • Waarom slopen ze dit gebouw niet gewoon? Het is bijna iedere maand raak met brandjes in dit gebouw. Het staat al jaren bekend als kraakpand zonder bestemming. Net als het gebouw wat verderop stond. Die is ook naar de grond gehaald.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *