Nieuws

Grote hoeveelheid geld, drugs en waardevolle goederen aangetroffen in woning; persoon aangehouden

Woensdagavond heeft de politie een instap gedaan in een woning in Almere Haven. Tijdens de instap werd één persoon aangehouden.

De geplande instap bij een woning aan de Leemwierde leidde naar een enorme hoeveelheid contant geld, drugs en waardevolle goederen. In de woning is een man aangehouden. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de goederen, het geld, de drugs en de aangehouden verdachte.

Speciale eenheid
Vanwege de vondst in de woning werd ook een speciale eenheid ingezet: de Bewakingseenheid van de politie kwam met spoed ter plaatse en heeft een tijd lang de woning beveiligd. Inmiddels zijn alle goederen, contanten en drugs door deze eenheid beveiligd afgevoerd. De drugs zijn daarop direct vernietigd. Ook heeft er nog enige tijd een politiehelikopter rondom de woning gevlogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *