Nieuws

Bedrijf verliest een stuk gevel in storm

Een bedrijf op industrieterrein De Vaart heeft in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens de storm delen van de gevel verloren. Betonnen panelen over bijna de gehele hoogte van de zijgevel zijn omlaag gevallen, waardoor er een gapende opening in de gevel is ontstaan.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken en veilig te stellen. In het getroffen gebouw aan de Vlotbrugweg was op het moment van de storm niemand aanwezig. In het naastgelegen pand werd wel gewerkt. Mogelijk is er aan dat pand ook schade ontstaan, aangezien de betonnen delen op de grond tegen dat pand aan liggen.

De ruimte tussen de twee panden is met lint afgezet. De brandweer heeft een medewerker van de gemeente ingeschakeld om de verdere afhandeling op zich te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *