Nieuws

Veel schade na explosie bij woning Danswijk, niemand gewond

Bij een woning aan de Valetaweg in Danswijk heeft in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaatsgevonden. De woning raakte beschadigd, niemand raakte gewond. De politie zoekt naar getuigen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de meldkamer van de politie om 01:10 uur een melding van een explosie bij een woning aan de Valetaweg in Danswijk. Ter plaatse bleek er inderdaad sprake te zijn geweest van een explosie, waarbij de woning beschadigd raakte. De bewoners, waaronder een kind, waren thuis toen het explosief afging, maar raakten niet gewond. De EOD is ter plaatse geweest en heeft een onderzoek ingesteld.

Politie onderzoekt verband met eerdere explosies
De politie is een onderzoek gestart en onderzoekt of de explosie verband houdt met eerdere explosies. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u vannacht aan of nabij de Valetaweg iets verdachts gezien? Of beschikt u over beelden, bijvoorbeeld van een deurbelcamera, waarop mogelijk direct betrokkene(n) van het incident te zien zijn? Dan ontvangt de politie die graag. Bel 0900-8844 of anoniem door te bellen naar 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *