Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling nabij ’t Oor

Politie basisteam Almere Stad-Haven zoekt getuigen van een zware mishandeling op het parkeerterrein achter het voormalig restaurant Onderweg te Almere.

Op 27 augustus jl. om ongeveer 03:30 uur, vond daar een mishandeling plaats waarbij het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen. De politie is in het kader van het lopende onderzoek op zoek naar mogelijke getuigen van dit misdrijf.
Heeft u iets gezien of gehoord of heeft beelden? Neem dan contact op met de politie op nummer 0900-8844, onder vermelding van procesnummer PL0900-2023260065. Ook kunt u gebruik maken van Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Steet View vml. rest. Onderweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *