Nieuws

Gewonde bij steekpartij in centrum Buiten, verdachte aangehouden

In het centrum van Almere Buiten heeft donderdagmiddag een steekincident plaatsgevonden. Kort na het incident heeft de politie een verdachte aangehouden.

Het steekincident vond rond het middaguur plaats op het Noordeinde. Een woordvoerder van de politie meldt dat het slachtoffer met lichte verwondingen naar het ziekenhuis is gegaan voor verdere behandeling.

Kort na het steekincident heeft de politie op de Evenaar een 52-jarige man uit Almere aangehouden vanwege betrokkenheid bij het steekincident. Vanwege de aanhouding was een klein deel van de Evenaar kort gestremd.

De politie doet nog nader onderzoek naar de achtergrond van het steekincident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *