Nieuws

Derde aanhouding in onderzoek naar explosies in Almere

De politie heeft een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar recente explosies in Almere. In totaal zitten er nu drie personen vast. 

De politie heeft zaterdagmiddag 23 december een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar explosies in Almere. De 33-jarige man uit Rotterdam wordt verdacht van betrokkenheid bij het veroorzaken van de explosie op de woning op het Freyjaplantsoen vorig weekend. Eerder hield de politie al twee 16-jarige jongens uit Almere en Amsterdam aan.

In het weekend van 16 december waren er twee explosies bij woningen in Almere. De eerste explosie vond plaats op zaterdagnacht 16 december. Een woning aan het Freyjaplantsoen in Poort raakte beschadigd, maar niemand raakte gewond. Een dag later, zondagnacht 17 december, was het voor de tweede keer raak. Een woning aan de Valetaweg in Danswijk raakte beschadigd door een explosie, maar ook hier raakte gelukkig niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *