Kort nieuws

Burgemeester Van der Loo sluit woning in Danswijk na explosie

Burgemeester Hein van der Loo heeft besloten over te gaan tot een spoedsluiting van een woning aan de Valetaweg in Danswijk. Bij de woning vond in de nacht van 16 op 17 december een explosie plaats. Niemand raakte gewond.

Burgemeester Hein van der Loo: “Het is afschuwelijk voor alle mensen die dit meemaken. De kans op herhaling wil ik zo veel mogelijk voorkomen. De veiligheid van de buurt staat bij mij voorop. Voor omwonenden en voor de bewoners van het pand zelf. Daarom heb ik besloten deze maatregel te nemen.”

De sluiting gaat in per zondag 17 december en geldt voorlopig voor twee weken. In de tussentijd wordt bekeken of verdere maatregelen noodzakelijk zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *