Kort nieuws

Brandweer rukt tweemaal uit voor brandmeldingen

Donderdag is de brandweer tweemaal uitgerukt voor brandmeldingen in Almere. In beide gevallen was er weinig aan de hand.

Aan het begin van de middag werd de brandweer opgeroepen voor een industriebrand aan de Purmerweg op industrieterrein Hollandsekant. Het brandalarm ging af in het bedrijf. De brandweer heeft in het pand onderzoek gedaan naar eventuele brandhaarden. Het bleek allemaal mee te vallen.

Aan het begin van de avond werd de brandweer opgeroepen voor een winkelbrand in de Zara in het centrum. Na een onderzoek van de beveiliging en de hulpdiensten bleek het te gaan om het inbraakalarm en niet een brandmelding. De opgeroepen hulpdiensten konden snel weer retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *