Nieuws

Woning en voertuig beschadigd bij explosies in Haven

In Almere Haven hebben donderdagavond twee explosies plaatsgevonden. Niemand raakte gewond, maar een woning en een auto raakten wel beschadigd. De politie zoekt naar getuigen.

Donderdagavond rond 22:50 uur vonden volgens de politie twee explosies plaats. Een bewoner van een woning aan de Hofmark hoorde eerst een harde knal en enkele seconden later een tweede. Al snel besefte de man dat er iets mis was. Hij rende naar het raam en zag buiten een enorme oranje gloed. Toen de man naar buiten wilde gaan, zag hij dat ook zijn voordeur in brand stond. De huiseigenaar wist deze zelf te blussen.

Voertuig in brand
De bewoner zag dat zijn eigen auto in brand stond. Niet veel later arriveerde de brandweer en deze wist de brand onder controle te brengen. De man weet niet wie dit heeft gedaan en ook niet waarom hem dit is aangedaan.

Politie zoekt getuigen
De recherche heeft een onderzoek gestart naar deze twee branden. De politie gaat uit van een doelgerichte actie en komt daarom graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Heeft u belangrijke informatie, maar wilt u die liever anoniem delen? Dan kan dat door te bellen naar 0800-7000. Ook kunt u gratis de opsporingstiplijn bellen via 0800-6070.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *