Kort nieuws

Straatroof in Tussen de vaarten, politie zoekt getuigen

Op maandag 6 november werd rond 21:30 uur een 20-jarige man uit Almere op de Giacomettistraat in Tussen de Vaarten het slachtoffer van een beroving onder dreiging van een mes. De politie zoekt naar de drie daders.

De man was kort daarvoor uit de bus – lijn M8 – gestapt bij bushalte Tussen de Vaarten Zuid, ter hoogte van de Juan Grisstraat. De daders zaten bij hem in de bus en stapten ook uit. Zij liepen achter het slachtoffer aan via de Chagallbrug en sloegen toe in de Giacomettistraat.

Onder dreiging van een mes werd hij gedwongen zijn mobiel af te geven. Daarna vluchtte het drietal te voet weg, de Emil Noldestraat in. De man kwam met de schrik vrij.

Signalementen
De mannen spraken in een buitenlandse taal met elkaar. Zij worden door het slachtoffer alle drie geschat tussen de twintig en dertig jaar oud, hebben een licht getinte huid en zwart haar. Een van de daders kon nog nader worden omschreven:
– ongeveer 1.88 meter lang
– dun baardje rond de mond
– droeg een joggingsbroek
– grijze capuchon
– zwarte jas tot de heup

De politie zoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof. Dit kan via tel. 0800-6070 of via het tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *