Nieuws

Persoon aangehouden na geweldsincident Borneostraat

De politie heeft donderdagochtend een persoon aangehouden na een geweldsincident in een flat in de Indischebuurt. Vanwege de zoekactie naar de verdachte vloog er lange tijd een politiehelikopter boven de Eilandenbuurt.

Na het incident begon de politie met de zoektocht naar de verdachte. Via Burgernet werd verzocht uit te kijken naar een persoon die voor het laatst was gezien bij de Corsicastraat. Onder andere een politiehelikopter werd ingezet om boven het gebied te zoeken. Ook waren er veel eenheden op de grond bezig met de zoektocht. Er is ten minste één persoon aangehouden.

Volgens een woordvoerder van de politie vond vanmorgen vroeg een geweldsincident plaats in een flat aan de Borneostraat, waarbij de nodige inzet vereist was. Op dit moment kan de politie geen verdere mededelingen doen over wat er precies is voorgevallen.

Een gedachte over “Persoon aangehouden na geweldsincident Borneostraat

  • Waren ze opzoek naar een 2e persoon? Met inzet van de politiehond was er ruim voordat de helikopter arriveerde namelijk al iemand aangehouden t.h.v. de AH.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *