Kort nieuws

Overdekte scootmobiel belandt op zijkant bij ongeval Regenboogbuurt

Zondag heeft er tegen het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden in de Regenboogbuurt. Een overdekte scootmobiel belandde na een aanrijding op zijn zijkant. De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 17:10 uur ging het mis op de kruising van de Regenboogweg met het Gerrit Schultepad. Op de kruising kwam een auto in botsing met een driewielige overdekte scootmobiel. Het voertuig kwam vervolgens op zijn zijkant tot stilstand. De bestuurder is door toegesnelde agenten en ambulancepersoneel voorzichtig uit het voertuig gehaald. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was een deel van de Regenboogweg enige tijd gestremd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *