Kort nieuws

Vrouw met rollator slachtoffer van tasjesroof

Donderdag tegen het einde van de ochtend werd een vrouw met een rollator slachtoffer van een tasjesroof in Muziekwijk. De dader is gevlucht en de politie is een onderzoek gestart.

Rond 11:50 uur kreeg de politie een melding van een overval op een woning. Ter plaatse bleek dat er sprake was geweest van een straatroof. Een vrouw met een rollator liep door de Muziekwijk. Op het kruispunt van de Bartokweg met de Schönbergweg kwam een onbekende man achter haar vandaan, die de tas van de rollator probeerde weg te grissen. Het slachtoffer hield haar tas goed vast, maar kwam daardoor ten val. De verdachte ging er vandoor met haar tas. De vrouw werd opgevangen door personeel van een nabijgelegen winkel. De vrouw is vervolgens door ambulancepersoneel gecontroleerd en maakt het naar omstandigheden goed.

Signalement
De politie is op zoek naar een donker getinte man, hij droeg een grijze hoodie die strak om zijn hoofd zat. Hij is ongeveer 1,90 meter lang en reed op een oude fiets. Hij is gevlucht in de richting van treinstation Almere Muziekwijk. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *