Nieuws

Ongeval op A6 en A27 bij Almere

Op de A6 bij Stedenwijk heeft dinsdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Ook vond er in de nacht van dinsdag op woensdag een aanrijding plaats op de A27 nabij knooppunt Almere.

Dinsdagavond vond rond 20:30 uur een eenzijdig ongeval plaats op de A6 bij afrit Stedenwijk. Vermoedelijk is een automobilist in de bocht de macht over het stuur verloren en is van de weg geraakt. De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Het is niet bekend of ze ook naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Vanwege het ongeval waren zowel de toe- als afrit enige tijd afgesloten. In ieder geval heeft één bestuurder een rood kruis genegeerd. De politie heeft een proces-verbaal uitgeschreven.

Ongeval op A27

Rond 02:00 uur zijn op de A27 tussen afslag Almere Hout en Knooppunt Almere twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de achterste auto botste op zijn voorligger, waarna deze in de berm tot stilstand kwam. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Volgens een getuige is er niemand gewond geraakt. Bergingsbedrijf Bergnet heeft beide voertuigen weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *