Kort nieuws

Melding van voertuig te water A6 blijkt loos alarm

De hulpdiensten zijn zondagmiddag in actie gekomen na een melding van een voertuig te water op de A6 bij Almere Buiten. Uiteindelijk is er geen voertuig aangetroffen.

Rond 16:40 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een voertuig te water bij de toerit van de A6 bij afslag Almere Buiten-West. Er werd onder andere met een duikteam gezocht naar een mogelijk in het water liggend voertuig. Ook stond ambulancepersoneel stand-by. Uiteindelijk werd er geen voertuig aangetroffen.

Vanwege het incident werd de toerit naar de A6 richting Amsterdam enige tijd afgesloten.

Ook voertuig spoorloos bij ander ongeval op A6
Zaterdagavond rond 21:30 uur ontving de politie een melding dat bij knooppunt Almere, ter hoogte van de olifanten, een auto door de middenberm was gereden. De politie heeft gezocht naar de auto maar zij troffen alleen bandensporen en enkele onderdelen van een auto aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *