Nieuws

Grote politie-inzet bij station Poort, vier personen aangehouden

Zaterdagavond rond kwart over tien is de politie met veel eenheden uitgerukt naar station Almere Poort. Een arrestatie liep uit de hand. De politie heeft gebruik moeten maken van een taser. Vier personen zijn aangehouden.

De politie kwam ter plaatse om BOA’s te assisteren bij een situatie. Er ontstond een conflict dat vervolgens escaleerde, waarna de agenten om assistentie van collega’s vroegen. Alle beschikbare eenheden uit de omgeving, waaronder ’t Gooi en Utrecht, zijn met spoed naar het station gekomen. Er waren zeker vijftien voertuigen van de politie ter plaatse. Er zijn vier personen aangehouden. De politie heeft hierbij gebruik gemaakt van de taser.

De politie heeft getuigen gehoord en doet nader onderzoek. Het treinverkeer heeft geen last ondervonden van het incident.

2 gedachten over “Grote politie-inzet bij station Poort, vier personen aangehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *