Kort nieuws

Gewonde na ongeval op de Muziekdreef

Dinsdagavond heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Muziekdreef. De bestuurder van het busje is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort voor 21:00 uur plaats op de Muziekdreef in de richting van Noorderplassen. Een werkbus is tegen de brugrand van een viaduct gereden en vervolgens op zijn kant beland. De brandweer is ter plaatse gekomen omdat er aanvankelijk vanuit werd gegaan dat de bestuurder bekneld zou zitten in het voertuig. Dit bleek niet het geval te zijn. Een ambulance is ter plaatse gekomen om medische hulp te verlenen aan het slachtoffer en die vervolgens ter controle naar het ziekenhuis te brengen.

De brandweer heeft het voertuig veiliggesteld. Een berger is ter plekke gekomen om de bus af te voeren. Ten tijde van de hulpverlening is de Muziekdreef in de richting van Noorderplassen afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *