Nieuws

Wateroverlast in appartementencomplex Waterwijk

In een onlangs opgeleverd appartementencomplex tussen de Baarsweg en de Schelvisstraat in Waterwijk is dinsdagmiddag wateroverlast ontstaan.

Op een hoger gelegen verdieping sprong een waterleiding in een meterkast. De brandweer kwam ter plaatse met een tankautospuit en de Officier van Dienst om onderzoek in te stellen en te zorgen voor veiligheid. Water stroomde op de verdieping eronder een een aantal groepenkasten in. Hierdoor moest op deze verdieping de stroomvoorziening worden uitgeschakeld. Als gevolg hiervan werden vier woningen ontruimd. Ook de lift in het complex werd buiten werking gesteld.

De Officier van Dienst Bevolkingszorg van de gemeente Almere kwam ter plaatse in verband met de opvang van de geƫvacueerde bewoners. Het is nog niet bekend wanneer de bewoners weer terug kunnen keren naar hun woningen. Eerst moeten de elektrische installaties goed droog en gecontroleerd zijn. Hiervoor is contact gelegd met netbeheerder Liander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *