Nieuws

Veel schade na brand in Danswijk, brandweer redt katten

 

In de Ineke Sluiterstraat heeft een brand vrijdagochtend aanzienlijke schade veroorzaakt aan een woning. De brandweer heeft twee katten uit de woning gered.

De brand ontstond in de keuken van de woning, waar een pan op het vuur stond. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een aanzienlijke rookontwikkeling. Zowel de gehele keuken als een deel van de woonkamer zijn door de vlammen verwoest.

Een bewoner heeft nog geprobeerd zijn katten te redden, maar kon door de dichte rook al niets meer zien. De brandweer heeft beide katten aangetroffen in de woning. Een van de katten was inmiddels buiten bewustzijn geraakt. De katten zijn door de brandweer aan het zuurstof gelegd en vervolgens met een politieauto naar een dierenarts gebracht. De bewoner is wegens het inademen van rook opgevangen door ambulancepersoneel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *