Nieuws

Brand in restaurant Deventerpad

In een restaurant aan het Deventerpad is zondagavond brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’. Zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brand werd rond kwart voor zeven gemeld. Er kwam rook uit de schoorsteen van het pand. De brand zou in de keuken zijn begonnen en zijn doorgeslagen naar de schacht van het schoorsteenkanaal. Er werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. De brand werd bestreden met drie autospuiten en een hoogwerker. Nadat het vuur was gedoofd werd het pand geventileerd om de rook te verdrijven.

Over de oorzaak van de brand en aangerichte schade is nog niets bekend. Enkele woningen boven het restaurant werden door de brandweer ontruimd. Gasten in omliggende restaurants konden wel doorgaan met hun maaltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *