Kort nieuws

Bestuurder van auto rijdt door na ongeval

Een automobilist is vrijdagavond doorgereden na een ongeval. Na een tip van een getuige wist de politie de bestuurder van de auto aan te houden.

Volgens een getuige reed de automobilist vrijdagavond al slingerend over de Tussenring. Via de Mondriaanweg kwam de zwaar beschadigde auto uiteindelijk in de Hendrik Werkmanstraat tot stilstand. De bestuurder probeerde de auto nog te starten, echter bleek dat met uitgeklapte airbags, een oververhitte motor en geen koelvloeistof vrij lastig.

De man ging er te voet vandoor maar kon al snel door de gewaarschuwde politie in de kraag worden gevat. De bestuurder zou elders een aanrijding hebben gehad en vervolgens zijn doorgereden. Voor zover bekend raakte bij dat ongeval niemand gewond.

Foto: Ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *