Kort nieuws

Twee verdachten van steekpartij aangehouden

De politie heeft in Almere Stad twee verdachten aangehouden van een steekincident dat plaats heeft gevonden in Amstelveen.

Maandag rond 18:00 uur werd op de Bankrasweg in Amstelveen een slachtoffer aangetroffen met ernstige steekwonden. Het 23-jarige slachtoffer werd in kritieke toestand met een ambulance vervoerd naar een ziekenhuis. Inmiddels is de toestand van het slachtoffer niet meer kritiek en is hij ook aanspreekbaar.
Tussen 18:45 en 19:00 uur zijn twee verdachten van dit steekincident aangehouden in Almere Stad. Het gaat om een man en een vrouw, beide 27 jaar oud. Het tweetal meldde zichzelf bij het politiebureau in Almere Stad. Zij zijn daarop aangehouden op verdenking van poging doodslag. De recherche doet onderzoek in deze zaak, waarbij zowel de verdachten als ook het slachtoffer nog moeten worden gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *