Nieuws

Fietser gewond bij aanrijding Marten Toonderlaan

Zondagavond heeft in de Stripheldenbuurt een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser. De fietser raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 20:50 uur kwamen op de kruising van de Marten Toonderlaan met het Gerrit Schultepad een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. De fietser werd geschept en belandde op de voorkant van de auto. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met een traumahelikopter ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De fietser is met onbekend letsel in een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De omgeving is afgezet geweest en agenten van Forensische Opsporing Verkeer hebben onderzoek gedaan naar het ongeval. De fiets is naar het politiebureau gebracht en de auto is door een berger afgevoerd.

Een gedachte over “Fietser gewond bij aanrijding Marten Toonderlaan

  • M. van de Gragt

    Dit is het derde ongeluk op deze plek dat we in drie jaar hebben horen gebeuren. We weten niet of snelheid bij dit ongeluk een rol speelde, wel valt op dat veel automobilisten op de Marten Toonderlaan harder rijden dan de toegestane 30 kilometer per uur. De weg voelt veilig en overzichtelijk, dus mensen hebben het denk ik ook niet door. Misschien dat bij deze kruising een oplichtend bord met ‘U rijdt te hard’ kan helpen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *