Kort nieuws

Bestuurder snorscooter na aanrijding naar ziekenhuis

Bij een aanrijding in de Kruidenwijk is donderdagavond een snorscooterrijder gewond geraakt.

Op het kruispunt van de Klaverweg met de Akkerklaverstraat reed donderdagavond een snorscooterrijder met flinke snelheid aan de bestuurderszijde tegen de deur van een kruisende personenauto. De bestuurder van de snorscooter is na een eerste controle in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De gemeente is ter plaatse gekomen om gelekte olie op te laten ruimen door een aannemer. De bromfiets is aan de kant gelegd om later opgehaald te worden.

Buurtbewoners hebben aangegeven aan dat het vaker (bijna) raak is op dit kruispunt. Er wordt vaak, zowel door berijders van de Akkerklaverstraat als door berijders van de Klaverweg, harder gereden dan de situatie ter plaatse toelaat, zonder snelheid te minderen en voldoende te kijken of er kruisend verkeer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *