Nieuws

Man gewond na aanrijding naast ziekenhuis

Zaterdagmiddag is een man gewond geraakt na een aanrijding naast het Flevoziekenhuis. Hij is met spoed per ambulance naar de spoedeisende hulp gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 14:40 uur op de Wandellaan, het fietspad dat langs het Flevoziekenhuis loopt. Volgens een ooggetuige werd de man geraakt door een op het fietspad achteruitrijdende bestelauto van een supermarkt. Waarom dat voertuig op het fietspad reed is onbekend. De getuige verklaarde dat de bestelauto over het slachtoffer heen zou zijn gereden.

In verband met de ernst van de melding werden meerdere voertuigen van de brandweer en ook een traumateam per helikopter gealarmeerd. De traumahelikopter werd echter al snel weer afgemeld. Het slachtoffer werd door de ambulance met spoed naar de spoedpost van het naastgelegen Flevoziekenhuis gebracht.

De ongevalsplek werd door de politie afgezet voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *