Kort nieuws

Glasplaat woontoren op Floriadeterrein komt naar beneden

Een glasplaat van de Florestoren op het voormalige Floriadeterrein is zaterdag van de dertiende verdieping naar beneden gevallen. De politie is op het terrein aanwezig en heeft de omgeving afgezet. Ook is er inmiddels een bedrijf actief dat hekken rondom de flat zet. De bewoners mogen niet meer op de balkons komen.

“Een van de glasplaten zat los. De verhuurder is daarover gebeld en die zei dat er maandag naar gekeken zou worden”, vertelt een bewoner aan de Almere Deze Week. “Mijn buurman vertrouwde het niet en belde de politie over de glasplaat. Toen hij de politie aan de lijn had, viel de plaat naar beneden.”

Levensgevaarlijk

De schrik zit er bij de bewoners flink in melden meerdere bewoners aan Almere DEZE WEEK. “Het is hier levensgevaarlijk. Gelukkig liep er niemand beneden”, zegt een van hen. “Ik durf mijn flat niet meer uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *