Nieuws

Explosie bij woning De Hoopstraat

Bij een woning in de De Hoopstraat heeft rond 01:00 uur vrijdagnacht een explosie plaatsgevonden.

De politie heeft onderzoek gedaan naar een explosie in de De Hoopstraat. Bij een woning is waarschijnlijk een vuurwerkbom ontploft, waarbij het kozijn van de voordeur en een aantal ruiten beschadigd raakten. Restanten van het explosief zijn door de politie verzameld. Er vielen geen gewonden.

Politie vraagt tips
Wie iets gezien of gehoord heeft, of anderszins tips heeft, wordt verzocht deze door te geven via 0900-8844 of met behulp van het tipformulier voor deze zaak. Ook kan gebruik gemaakt worden van Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Heeft u (camera)beelden?
Tevens ontvangt de politie graag (camera)beelden. Denk dan aan bijvoorbeeld uw deurbelcamera, dashcambeelden of misschien ander camerabeeld dat u tot uw beschikking heeft. Mogelijk hebben deze camera’s bruikbaar beeld opgenomen. Woont u bijvoorbeeld op de hoek van de De Hoopstraat? Dan ontvangt de politie óók graag die beelden. Mogelijk heeft u de aankomst- of vluchtroute van de dader(s) op beeld. Upload uw beelden via hetzelfde tipformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *