Nieuws

Aanrijding tussen auto en bus in Haven

In Almere Haven heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een stadsbus en een auto. Vanwege het ongeval ligt het busverkeer in Haven stil.

Rond 17:00 uur kwamen op de kruising van de Kerkstraat met de busbaan een bestelauto en een R-Net bus met elkaar in botsing. Zowel de bus als de auto raakten bij het ongeval beschadigd. Een deel van de verkeersregelinstallatie werd na de klap uit de grond gereden. De brandweer is ter plaatse gekomen om te helpen bij het bevrijden van de inzittenden van de bestelauto.

Twee inzittenden van de bestelauto raakten gewond en zijn met een ambulamce naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur en de passagiers van de bus kwamen met de schrik vrij. Vanwege het ongeval rijden er voorlopig geen bussen van/naar Almere Haven. Vanaf bushalte de Steiger is er weer busverkeer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *