Kort nieuws

Verbinding snelweg A6 richting A1 weer open na ongeval

Dinsdagavond heeft ter hoogte van Muiderberg een ongeval plaatsgevonden op de snelweg A1. Vanwege het ongeval was het enige tijd niet mogelijk om vanaf de A6 de A1 op de rijden. 

Het ongeval vond rond 19:30 uur plaats op de A1 richting Amsterdam ter hoogte van Muiderberg. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. Een van de voertuigen kwam zwaar beschadigd in de berm tot stilstand. Onder andere de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Meerdere personen zijn gecontroleerd in een ambulance. Het is niet bekend hoeveel personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Vanwege het ongeval was het enige tijd niet mogelijk om vanaf de snelweg A6 de A1 richting Amsterdam op te rijden. Inmiddels is de verbindingsboog weer open. De politie gaat een onderzoek doen naar het ongeval. Hierdoor is er vanuit de richting Almere slechts één rijstrook open. Naar verwachting duurt dit tot circa 22:15 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *