Kort nieuws

Getuigen gezocht van steekincident Esplanade

Nabij de kermis op de Esplanade vond op maandag 29 mei een steekincident plaats, waarbij twee mannen gewond raakten. Kort daarna konden agenten drie verdachten in de omgeving aanhouden. De politie zoekt naar getuigen.

Rond 20:30 uur kregen agenten de melding dat twee mannen op straat waren gestoken. Toesnellende agenten zagen drie verdachten wegrennen en hielden de mannen – in de leeftijd van 20 t/m 26 jaar – aan. Zij werden overgebracht naar het bureau voor onderzoek en verhoor.

Gewonden

Een 27-jarige man ligt nog in het ziekenhuis met onbekend letsel. De andere gewonde, een 21-jarige man, kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

Oproep getuigen

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Getuigen met informatie en/of beelden wordt gevraagd om contact op te nemen met de recherche via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan via tel. 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *