Kort nieuws

Schade bij ongeval in Noorderplassen

Zaterdagmiddag is in Noorderplassen een auto tegen twee geparkeerde auto’s gebotst. Ook werd een aantal boompjes uit de grond gereden. De bestuurster van de auto is volgens een getuige naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond rond 13:15 uur plaats op de Grootzeil in Noorderplassen. Een automobiliste raakte van de weg en reed volgens een getuige eerst circa honderd meter door het gras en over het fietspad. De auto raakte vervolgens een aantal kliko’s en enkele boompjes en kwam uiteindelijk tegen twee geparkeerde auto’s tot stilstand.

De bestuurster van de auto is vermoedelijk onwel geworden. Volgens een omstander is de bestuurster van de auto naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval was de weg enige tijd afgesloten.

Foto’s: Ingezonden via WhatsApp Tiplijn. Ook een nieuwstip? Stuur een app naar 06-24465671!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *